0
+
jaar

VOEGEN WE WAARDE TOE AAN UW TRANSPORT

Vervoeren en afleveren zijn belangrijke en kostbare logistieke processen. Werkzaamheden op dit gebied besteedt u niet uit aan de eerste de beste partij.Daar is vertrouwen voor nodig.Binnen Van der Linden is vertrouwen dan ook een belangrijke kernwaarde.

Hoogwaardige dienstverlening is wat de klok slaat.

Kleinschaligheid en een regionale focus zorgen er voor dat wij slagvaardig zijn! Ook als u onverwacht met pieken in uw volume te maken krijgt. Bij Van der Linden zetten we in op dienstverlening. Met ons team zorgen wij er dagelijks voor dat uw goederen van A naar B gaan. Zorgvuldig, efficiënt, en op basis van uw planning en wensen.

Voordelen van eigen vervoersafdeling

Van der Linden richt zich op bedrijven in de Randstad met een eigen concept voor binnenlands vervoer die overwegen om dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Wij bieden u de voordelen van een eigen vervoersafdeling zonder investeringen in personeel en wagenpark. Dedicated Delivery is bij uitstek geschikt voor het vervoer van hoogwaardige en kwetsbare goederen.

Zorgvuldig & efficiënt

Kleinschaligheid en een regionale focus zorgen ervoor dat wij slagvaardig zijn. Ook als u onverwacht met pieken in uw volume te maken krijgt. Bij Van der Linden zetten we in op dienstverlening. Met een team van 25 medewerkers zorgen we er dagelijks voor dat uw goederen van A naar B gaan. Zorgvuldig, efficiënt en op basis van uw planning en wensen.

Tot aan de lopende band.

Onze klanten hebben vaak specifieke wensen als het om afleveren gaat. Bij van der Linden voeren we die wensen uit en maken we het de klant zo makkelijk mogelijk. We steken graag de handen uit de mouwen. Op verzoek van de klant brengen we de vracht tot aan de lopende band.

Referenties

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Werken bij Van der Linden?

Wij hebben regelmatig diverse vacatures open staan.
Kom je ook bij het Van der Linden team?
Bekijk vacatures

Lean & Green Keurmerk

Binnen van der Linden doen we er alles aan om brandstofverbruik en CO2 uitstoot te verminderen.
Bij de aanschaf van nieuwe voertuigen bijvoorbeeld, kijken we kritisch naar het brandstofverbruik. Onze chauffeurs zijn thuis in het brandstofbesparend rijden.
Lees meer

Bent u ook benieuwd hoe Van der Linden uw transportbehoefte kan vereenvoudigen?

Bel

0252 - 536 900

email

planning@vanderlinden.net

Bezoekadres

Voltstraat 4, 2181 HA, Hillegom