De voordelen van eigen transport zonder investeren in personeel en wagenpark.

Organiseert u het vervoer van uw goederen in eigen beheer?Overweegt u om dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden?Maak dan kennis met Dedicated Delivery:een compleet serviceconcept voor binnenlands vervoer van kwetsbare en hoogwaardige goederen.

Onze toegevoegde waarde

De voordelen van uw eigen flexibele vervoersconcept, zonder investeringen in personeel en wagenpark, maar wel met het behoud van uw identiteit én de regie als het om de uitvoering gaat. Dat is waar Dedicated Delivery voor staat.

Maatwerk in afleveren

Dedicated Delivery gaat verder dan een vracht afleveren bij de deur. Het begint waar traditioneel vervoer ophoudt. Wat is er nodig om uw goederen bij uw klant zo snel mogelijk te verwerken? Op basis van gemaakte afspraken plaatsten onze chauffeurs uw producten bij de lopende band, in de winkel, of elders. Onze auto’s zijn voorzien van de juiste middelen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Hands-on dienstverlening

Controleren of de vracht in goede staat is. Natellen of het aantal geleverde goederen klopt. Voor chauffeurs van Van der Linden is dit een standaard onderdeel van de werkzaamheden. Is er meer nodig? Dan kunt u rekenen op onze chauffeurs. Dedicated Delivery staat voor hands-on dienstverlening bij het vervoer en het afleveren. Eigenlijk zijn onze chauffeurs uw medewerkers!

Vervoer in uw huisstijl

Uw eigen vervoersconcept of Dedicated Delivery bij van der Linden? Op het eerste gezicht is er geen verschil. Wij vervoeren uw goederen met vrachtauto’s in uw eigen huisstijl. Uw zichtbaarheid op de weg blijft hiermee behouden. Onze chauffeurs dragen uw herkenbare bedrijfskleding met uw logo en bedrijfsnaam.

Voordelen van Dedicated Delivery

Bij van der Linden draait het in alle opzichten om uw wensen.

Uw identiteit blijft behouden; onze mensen vertegenwoordigen uw bedrijf
Vrachtauto en personeel in uw kleuren
Uw lading op de gewenste tijd op de gewenste plaats
Flexibiliteit wanneer we over volume spreken
Geen investeringen in eigen personeel of wagenpark
Maatwerk in afleverhandelingen
Focus op kostenbeheersing; ook een besparing in uw overhead

Dashboard

U ontvangt regelmatig een rapportage met alle kerncijfers rond het vervoer dat wij voor u verzorgen. Wat is er gebugetteerd en wat zijn de werkelijke kosten? Nauwkeurig tot op artikelniveau. Zaken als budgettering, kostprijsberekening en strategisch overleg worden met ons dashboard een stuk eenvoudiger.

Inzicht in kosten

Vervoer is en blijft een aanzienlijke kostenpost. Gaat u over op Dedicated Delivery? Dan houden wij nauwlettend in de gaten welke kosten we voor u maken en krijgt u inzage in deze informatie.

Betrouwbaar

Vervoeren en afleveren zijn belangrijke en kostbare logistieke processen. Werkzaamheden op dit gebied besteedt u niet uit aan de eerste de beste. Daar is vertrouwen voor nodig. Binnen van der Linden is vertrouwen dan ook een belangrijke kernwaarde.

Bent u benieuwd wat Dedicated Delivery voor uw bedrijf betekent?

Bel

0252 - 536 900

email

planning@vanderlinden.net

Bezoekadres

Voltstraat 4, 2181 HA, Hillegom